MAATWERK VAN A TOT Z

Interieurbouw

Bent u op zoek naar een maatwerkinterieur voor uw woning of bedrijfspand? Dan bent u bij Bijlsma Interieur aan het juiste adres. We helpen u van ontwerp tot realisatie van uw maatwerkinterieur. Het realiseren van uw wensen is onze passie en we denken graag op elk mogelijk vlak met u mee.

Van industriële style tot Scandinavisch, landelijk of juist een designinterieur, wij zorgen dat de door ons geleverde producten en diensten naadloos aansluiten binnen uw interieur.

Meubels op maat

Meubels voor elk vertrek in uw huis of bedrijfspand, volledig op maat gemaakt. Wij ontwerpen samen met u het meubel geheel naar eigen smaak. Wij creëren het juiste gevoel met de gewenste robuuste materialen en houtsoorten.

Fijn timmerwerk

Ook voor het vakkundig aftimmeren van zichtwerk in uw interieur zoals het plaatsen van plinten, lijsten en architraven. Met de juiste materialen die passen binnen uw interieur zorgen wij voor een strakke en passende afwerking.

Maatwerk keukens

Op zoek naar een massief of gemelamineerd uniek op maat gemaakte droomkeuken? Onze met de hand gemaakte keukens worden vanaf het ontwerp tot aan de installatie passend gemaakt voor uw interieur.

Badkamers en toiletten

Wij zorgen voor een perfecte balans tussen ruimte en materiaal in uw badkamer of toilet. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en verzorgen uw wensen van het inmeten tot de realisatie van uw sanitaire ruimtes.

Bijlsma Restauratie & Interieurbouw
Es 57
9351 ZL, Leek (Groningen)

info@bijlsmabouw.nl
06 48085662

Kvk: 77213505
Btw nr: NL003164516B84

Privacy Policy
Sitemap